02 februarie 2017

Ciuma Roşie a infectat protestul



 Aşadar, să recapitulăm.



- Marţi, 31 ianuarie 2017, în jurul orelor 21,00, Guvernul marionetă al slugii Grindeanu s-a pişat pe ţară, ne-a făcut de căcat în văzul lumii, dar şi-a desăvârşit opera, spălându-şi penalii de păcate prin aprobarea Ordonanţei de Urgenţă.

- Tot marţi (data rămâne valabilă), după prestaţia imbecilă a ministrului cauzator de dezastru în legislaţie, Piaţa Victoriei redevine scena protestelor anti OUG.

- Crăcănaţi între marţi şi miercuri, circa 15.000 de bucureşteni, manipulaţi de plăpumile şi pijamalele de acasă, abandonează confortul caloric ca să-şi strige ca nebunii la minus şapte grade şi pe banii unuia Soros indignarea.

- Miercuri, pe fondul vocalizelor neînţelese de Dragnea, angajaţii de la Monitorul Oficial sunt luaţi cu arcanul de la domiciliu şi duşi cu urdori la ochi la tiparniţă.

- Nu se întâmplă nimic în stradă, nimic la Guvern, deci plictis total.

- Se ridică de două suliţe soarele pe cer, iar circa o mie de somnambuli iohanişti au rămas să facă figuraţie în Piaţă. Nu-i bagă nimeni în seamă, exceptând televiziunile, şi astea cu păreri hăis şi cea.

- De pe la ora 18.00, spaţiul mare din faţa Palatului – de Victoria zic – devine tot mai animat, apoi aglomerat şi, în final, neîncăpător pentru zecile de mii de protestatari.



- Televiziunile intră în vrie, iar cele ale deţinutului Dan Voiculescu şi inculpatului fugar Ghiţă fac saltul direct la isterie.

- Oraşele ţării fraternizează cu Capitala, plusând cu sute, mii şi zeci de mii de oameni în stradă.

- La Antena 3 şi RTV se bate monedă pe manipulări ordinare, protestatari plătiţi, agenturi obscure, prostime şi golani.

- Curând, Capitala contorizează deja 70-80 de mii de „manipulaţi”, iar la cele două televiziuni se resuscitează ideea de contrademonstraţie PSD-istă (ALDE nu conta), pomenindu-se termeni apocaliptici de război civil, lovitură de Stat, măcel şi alte jocuri KGB-iste.

- Când suta de mii depăşise cu mult estimările puterii, televiziunile penalilor agitau pe burtiera ecranului anunţul cum că la PSD este mare şedinţă strategică.

- În Ghencea, la dracu’-n praznic, un meci de baschet între rivalele Steaua şi Dinamo înfierbânta orgoliile câtorva zeci de spectatori. Hai să spunem că erau, cu jucători cu tot, circa două sute de inşi, dintre care, de-o parte şi de cealaltă a galeriilor, să fi fost prezenţi şi câţiva „ultraşi”, acea specie umanoidă cu craniu, dar fără creier pe inventar.



- La Victoriei, masa protestatarilor a depăşit cu mult pragul de 150 de mii, plus  încă pe atâţia în oraşele ţării, adică 300 de mii per total, pluuuss alte sute de români din diasporă. Cu toţii cereau abrogarea Ordonanţei în cauză, evitând astfel să cadă într-o posibilă capcană DRACneană de demitere a Guvernului.

- Sunt lansate primele petarde dinspre mitingişti către forţele de ordine, care, între timp, şi-au mărit efectivele. Oare ce păsărici or fi ciripit pe lângă caschetele lor?

- Odioasele televiziuni ale infractorilor deja făceau vorbire despre acte de violenţă şi terifiante momente de coşmar, deşi, în stradă, jandarmeria se afla încă în faza: „Măi, băieţi, potoliţi-vă!”

- „Violenţele” escaladează, Jandarmeria intervine în forţă, separă sămânţa de neghină, doar că o separă atât de bine încât protestatarii de bună credinţă sunt dispersaţi care-ncotro, în timp ce cu huliganii jucau miuţa la o singură poartă.

- Conform zicerii „Divide et impera” (dezbină şi stăpâneşte), Ciuma Roşie PSD-istă a spart gaşca, a dat legimitate jandarmeriei să intervină, ia trimis pe toţi acasă şi…cu asta basta.

PS

   Am informaţia – neoficială, desigur – cum că astăzi, mâine, poimâine şi încă vreo şase zile, în oraşele Timişoara, Cluj, Constanţa şi pe unde o mai fi necesar vor fi organizate meciuri de baschet, oină şi popice între marile şi eternele rivale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.