17 februarie 2017

Lăsaţi copiii să vină la Miting!


    PSD-ul, adică enclava politică a Penalilor Secăturilor şi Delincvenţilor, reactivează metehne comunistoide, bazate pe dezinformare, frică, ameninţări, delir propagandistic, adică tot ceea ce poate oprima libertatea de exprimare a cetăţeanului când este nemulţumit de ceva anume sau când are o poziţie diametral opusă politicii vremelnice a „aleşilor”. Grecii au definit această simbioză dintre cetăţean, recte Popor (Demos), şi libertatea punctului personal de vedere, adică Putere (Kratos), drept Democraţie, fiind forma de guvernământ organizată pe temeiul principiului potrivit căruia puterea aparţine poporului. Opresiunea comunistă, oriunde în lumea asta, a fost antiteza democraţiei, iar arsenalul mijloacelor cu care „masele” erau ţinute sub control strict sunt greu de imaginat pentru mintea omului normal.
   Iată-ne, la 27 de ani distanţă de un decembrie în care s-a murit – Dumnezeu ştie din vina şi ordinul cui - pentru libertate, împinşi cu forţa de la spate în vortexul temporal, în care minciuna şi putoarea politică sunt virtuţile şi pretextele unor indivizi deformaţi etic şi moral, dar care se cred eterni şi omnipotenţi. PSD-ul este un exponent şi continuator de vază a preceptelor în cauză, iar empatia contestatarilor s-a tradus printr-o condamnare metaforică fără echivoc: Ciuma Roşie. Aflaţi la guvernare, graţie absenteismului masiv la alegeri, pesediştii ar dori să calce ţara în picioare după propriul cherem, numai că, ghinion de neşansă, vigilenţa naţiei are momentele sale de strălucire, mulţumită celor cărora încă le pasă şi mai speră că „Vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mult decât atât“, fără să mai aibă importanţă deosebită că Petru Rareş, Domnitorul Moldovei, săvârşea astfel îndemnul către demnitate naţională a supuşilor săi.
    „Ciumalăii”, în frunte cu liderul suprem, Liviu Dragnea, înghit cu ghimpi democraţia manifestă de ordinul miilor, zecilor de mii, chiar şi a sutelor de mii de protestatari ieşiţi în stradă fie în Bucureşti, fie în marile oraşe ale ţării. Că au ieşit, parcă n-ar fi mare lucru, numai că, vorba românului, au făcut-o cu mic, cu mare, de la cel cu barba sură pân’ la cel cu ţâţa-n gură, chestie care a afectat grav ficatul pesedist. După o suită inimaginabilă de scenarii ocultiste prin care se doreşte destabilizarea, ba chiar fragmentarea în tabere adverse a ţării, două coarde extrem de vocale – Gabriela and Olguţa - ale suveranului condamnat penal la doi ani (cu suspendare, deocamdată) au dat pe guşă ultima găselniţă represivă: copiii.


   Crezându-ne pe toţi imbecili, ministresa de la muncă şi protecţie socială, cercetată penal în timpul său liber, se jură pe toate cele că părinţii care şi-au expus odraslele în cadrul manifestaţiilor de protest la adresa Guvernului marionetă şi care cer cu obstinaţie pârnaie pentru păpuşarul şef, zis şi Dracnea, vor fi deferiţi organelor în drept, conform legii 272/2016, Art 27, paragraf (4). Redau integral conţinutul articolului invocat şi poate găsiţi voi ce are sula cu prefectura în speţa protestelor de care a auzit şi s-a minunat o lume întreagă.

Art. 27
(1) Copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice şi a vieţii sale intime, private şi familiale.
(2) Este interzisă orice acţiune de natură să afecteze imaginea publică a copilului sau dreptul acestuia la viaţa intimă, privată şi familială.
(3) Participarea copilului în vârstă de până la 14 ani la dezbateri publice în cadrul unor programe audiovizuale se poate face numai cu consimţământul scris al acestuia şi al părinţilor sau, după caz, al altui reprezentant legal.
(4) Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.
(5) Consiliul Naţional al Audiovizualului monitorizează modul de derulare a programelor audiovizuale, astfel încât să se asigure protecţia şi garantarea dreptului copilului prevăzut la alin. (1) . 



   Aşadar, un mare fâs! Logica Art. 27 ar face referire la cazurile de cerşetorie, înşelăciune ori alte îndeletniciri similare ale pirandelor de a „obţine avantaje personale”, adică lovele, mo!
   Ehe, dar dacă „ciumalăii” ar fi citit un articol în plus din Legea 272, coardele (vocale, să ne înţelegem!) ar fi lăsat ciocul mic, căci:

Art.28
(1) Copilul are dreptul la libertate de exprimare.
(2) Libertatea copilului de a căuta, de a primi şi de a difuza informaţii de orice natură, care vizează promovarea bunăstării sale sociale, spirituale şi morale, sănătatea sa fizică şi mentală, sub orice formă şi prin orice mijloace la alegerea sa, este inviolabilă.
(3) Părinţii sau, după caz, alţi reprezentanţi legali ai copilului, persoanele care au în plasament copii, precum şi persoanele care, prin natura funcţiei, promovează şi asigură respectarea drepturilor copiilor au obligaţia de a le asigura informaţii, explicaţii şi sfaturi, în funcţie de vârstă şi de gradul de înţelegere al acestora, precum şi de a le permite să îşi exprime punctul de vedere, ideile şi opiniile.
(4) Părinţii nu pot limita dreptul copilului minor la libertatea de exprimare decât în cazurile prevăzute expres de lege.

   Ee, cum este, madameselor Firea şi Vasilescu, plus alţi mâncători de rahat, în frunte cu tartorul Nicolicea? Îi acuzaţi pe cei din stradă că sunt manipulaţi şi că sunt dezinformaţi fiindcă n-au citit nenorocirea aia de OUG 13, scoasă pe furiş, la ceas de noapte, doar-doar ca să vă salvaţi pieile de la tăbăcăria Justiţiei. Vă colcăie mintea de tâmpenii, viciaţi şi distrugeţi, dar ca să acuzaţi sute, poate mii de părinţi că şi-au folosit copiii drept carne de tun în cadrul protestelor non-violente, atenţie, tutelor pesediste!, non-violente, este absolut diabolic.
   Dar, ia staţi aşa!, nu cumva tocmai prezenţa copiilor v-a înfrânat - după o tentativă eşuată - „stârpirea” manifestanţilor cu gaze, jeturi de apă, gloanţe de cauciuc şi tot arsenalul din dotarea „organelor”? Precedente există, nu de alta! 
   Şi încă ceva, în loc de PS şi cu rol de final. Dacă tot am pus faţă-n faţă două articole de lege, îmi fac pomană cu voi două, Orcuţa Vasilescu & Grobiana Firea, şi vă ofer alte poze, cu alţi copii, în alte manifestaţii şi, pentru cultura voastră generală, din alte ţări:





3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.